REPARATII COMBINE FRIGORIFICE

Reparatii combine frigorifice

Va oferim servicii de reparatii combine frigorifice la cel mai inalt nivel de profesionalism.

Pe piata exista foarte multe modele si marci de combine frigorifice. Cele mai populare marci sunt:Arctic, Ariston, Beko, Bosch, Daewoo, Electrolux, Gorenje, Indesit, Polar, Whirlpool, Zanussi, Samsung, Siemens.
Orice model de combina frigorifica se diferentiaza de celelalte prin calitatea materialelor folosite la constructie, finisaje, tehnologia de racire (decongelare automata sau total no-frost), calitatea compresoarelor folosite, facilitati extra (dispenser de apa si gheata), posibilitatea reglarii individuale a temperaturilor din congelator si frigider, volumul util, clasa energetica si nu in ultimul rand durata medie de folosire.

A nu se face confuzie intre combina frigorifica si frigiderul cu doua usi. INTOTDEAUNA la o combina frigorfica, compartimentul de frigider este in partea de sus iar congelatorul este in partea de jos. La frigiderele cu doua usi , compartimentul congelatoarului este situat in partea de sus, iar volulmul util al acestuia este aproape intotdeauna mai mic decat volumul compartimentului de congelator al unei combine frigorifice.

Indiferent de marca sau de modelul combinelor frigorifice, suntem pregatiti sa executam orice tip de reparatie, pentru a asigura in continuare, buna functionare a acestora. Experienta noastra in reparatii combine frigorifice va garanteaza identificarea si remedierea rapida a defectiunilor aparute.

Suna acum
× Suntem Online