REPARATII FRIGIDERE ARCTIC

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column width=”1/2″ column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Reparatii Frigidere Arctic 

 [/vc_column_text][vc_single_image image=”1566″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]

Reparatii Frigidere Arctic 

Frigiderele Arctic sunt cele mai populare frigidere. Acestea fac parte din categoria din clasa low-cost, fabricate in Romania la fabrica din Gaesti , sunt ieftine dar din pacate au o viata prea scurta (aprox. 5-6 ani)-pana la prima reparatie.

Reparatii Frigidere Arctic 

Problemele intalnite la aceste frigidere/combine frigorifice sunt: defectarea (blocarea compresoarelor), defectarea termostatelor sau a placilor electronice, si pierderi de freon.

Pentru frigiderele si combinele frigorifice marca Arctic, venim in sprijinul dvs. cu urmatoarele servicii :

-Reparatii placi electronice
-Inlocuire termostate
-Inlocuire ventilatoare
-Inlocuire Compresoare
-Incarcari cu freon : R 134a sau R600a .
-Inlocuire conducta racire de la frigider (pentru combinele cu dezghetare automata )

Pentru compresoarele inlocuite de noi acordam garantie de 12 luni ( garantia acordata de producatori pentru piese noi este de 12 luni)

Pentru orice intrebare sau nelamurire legata de functionarea frigiderului nu ezitati sa ne contactati ! Reparatii Frigidere Arctic[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ enable_animation=”true” animation=”fade-in” column_padding=”padding-4-percent” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”2px” column_border_color=”#3452ff” column_border_style=”double_offset” enable_border_animation=”true”][vc_wp_custommenu nav_menu=”17″][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button