SFATURI UTILE PENTRU INTRETINEREA FRIGIDERELOR

  • Daca observati ca motorul frigiderului dvs. functioneaza incontinuu-verificati daca termostatul este reglat pe o  treapta superioara (4,5,6), daca da, atunci va trebui sa il setati mai jos ,(1,2), si observati daca motorul se va opri-  in multe cazuri, in timp termostatele mecanice de decalibreaza, iar setarea 4 poate fi echivalenta setarii 1. Daca  totusi motorul nu se opreste incercati sa departati frigiderul de perete pentru a ii asigura o mai buna aerisire  radiatorului din spate.
  • In cazul in care in compartimentul congelatorului sau frigiderului ati pus o cantitate mai mare de alimente , motorul  va functiona mai mult timp incontinuu, in functie de cantitatea de alimente pe care ati introdus-o.
  • SFATURI UTILE PENTRU INTRETINEREA FRIGIDERELOR

  • O data pe an, scoateti frigiderul din priza pentru a-l dezgheta si curata in interiorul compartimentelor si totodata  pentru a curata de praf gratarul (condensatorul ) din spate, acest lucru va eficientiza functionarea frigiderului dvs.
  • Daca aveti o combina frigorifica cu dezghetare automata si uneori gasiti apa sub sertarele de legume, trebuie sa    desfundati gaura de evacuare a apei, aceasta se afla in interiorul frigiderului, pe peretele din spate, putin deasupra  sertarelor de legume.